Počinje gradnja Shoppi Retail Parka u Smederevu

SMEDEREVO, 20. april 2017. godine – Svečana ceremonija polaganja kamena temeljca za Shoppi Retail Park u Smederevu, biće održana u utorak, 25. aprila sa početkom u 11 časova, saopšteno je danas.

Tim povodom gradonačelnica Smedereva, Jasna Avramović i direktor MPC Properties-a, Thomas H. Villadsen, položiće zajedno kamen temeljac na mestu budućeg Shoppi Retail Parka Smederevo, čime izgradnja zvanično i počinje.

Shoppi Retail Park Smederevo predstavlja još jednu važnu investiciju u portfoliju kompanije MPC Properties pored Ušće Shopping Centra, Ušće kule, Shoppi Retail Parka u Subotici, Shoppi Retail Parka u Borči, Immo Outlet Centra, Navigator Business Centra i mnogih drugih retail i poslovnih objekata.

Kako je saopšteno, Shoppi Retail Parka će vrlo brzo i u gradu Smederevu postati – Novo ime kupovine.

Poslovi lizing menadžmenta i upravljanja objektom povereni su kompaniji Confluence Property Management.

Prvi Shoppi Retail Park otvoren je u Subotici u martu 2016. godine, nakon čega je usledilo i svečano otvaranje Shoppi Retail Parka u Borči, u oktobru iste godine. Za to vreme Shoppi se među potrošačima pozicionirao kao omiljeno mesto porodične kupovine, zahvaljujući svojoj odličnoj ponudi regionalnih i svetskih brendova po povoljnim cenama, navodi se u saopštenju.

 

 

Skorašnji članci

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien