Direktor Vodovoda podneo ostavku

SMEDEREVO, 6. februar 2017 – Prvi čovek JKP Vodovod Smederevo Vladimir Krstin (SNS) potvrdio je danas u izjavi za Podunavlje.info da je podneo ostavku na mesto direktora, posle 10 godina obavljanja ove funkcije.

Kako je kratko obrazložio, ostavku je podneo iz ličnih razloga, demantujući glasine da takav potez dugogodišnjeg direktora Vodovoda ima političku konotaciju.

”Razlog ostavke je isključivo lične prirode i nema nikave veze sa politikom ili mojim odnosima sa gradonačelnicom Smedereva, sa kojom imam izuzetnu saradnju”, izjavio je Krstin.

“U pitanju je prelazak na drugo radno mesto”, kazao je doskorašnji prvi čovek najvažnijeg komunalnog preduzeća u Smederevu.

Krstin je napravio jedno od najvećih političkih iznenađenja u Smederevu, kada je 2013. godine prešao iz Demokratske stranke (DS) u Srpsku naprednu stranku (SNS).

Prethodno je bio na funkciji predsednika Okružnog odbora Demokratske stranke za Podunavski region, a 2008. godine i kandidat DS-a za gradonačelnika Smedereva.

Skupština grada Smedereva imenovala je Krstina u julu 2014. godine za direktora Javnog komunalnog preduzeća Vodovod Smederevo, posle sprovedenog javnog konkursa, na period od četiri godine. Do tada je ovu funkciju obavljao u “ve-de” statusu od 2007. godine.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!