Oceubica imao psihičke probleme?

SMEDEREVSKA PALANKA – 2. februar 2017. Dan i po posle jezivog zločina, pošto je u utorak uveče Ivan P. (36) udarcima rukama i nogama i na kraju čekićem ubio oca Marka (58), Palančani su u šoku, pogotovo oni koji su poznavali žrtvu.

– Marko je bio dobar otac, izdržavao je sina iako je ovaj imao 35 godina, pomagao mu, ne samo materijalno, vodio ga u bolnicu i brinuo  o njegovom zdravlju. Moguće je da je među njima došlo do svađe, ali Ivan nije imao nikakvog osnova, još manje prava da uradi ovo, ma ni ma šta slično, i da nam tako uzme dobrog komšiju koga smo svi poštovali – kaže stanar zgrade u zgradi u Ulici Vojvode Stepe.

U četvrtak je obavljena obdukcija tele žrtve, ali u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, koje je nadležno u ovom slučaju, za podunavlje.info je rečeno da će rezultati biti poznati tek u ponedeljak. Ono što je izvesno jeste da će tužilaštvo tražiti neuropsihijatrijsko veštačenje Ivana P. On je u više navrata lečen u različitim psihijatrijskim ustanovama, a i, po njegovom sopstvenom priznanju, uzimao je desetak različitih lekova kao terapiju.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!