Ne rade semafori kod Gimnazije

SMEDEREVO, 23. januar 2017 – Uređaji za davanje svetlosnih signala učesnicima u saobraćaju (semafori) u centru Smedereva, kod Gimnazije, danas tokom prepodneva nisu radili, a prema saznanjima portala Podunavlje.info, uzrok je nepoznat.

Semafori na Trgu Dositeja Obradovića, koji regulišu kretanje vozila i pešaka kod Gimnazije, u strogom centru Smedereva, danas nisu bili u funkciji, o čemu je Podunavlje.info obavestio Odeljenje saobraćajne policije u tom gradu koja nije bila upoznata sa stanjem na terenu.

Prema rečima dežurnog, slične situacije nastaju usled isključenja električne energije, pa je pretpostavka da je nedostatak napajanja uzrok, a ukoliko, pak, treperi samo žuto svetlo, onda je u pitanju kvar.

„U takvim okolnostima, vozači postupaju prema saobraćajnoj signalizaciji, odnosno prema saobraćajnim znakovima“, rečeno je u policiji.

Podunavlje.info upozorava vozače da budu dodatno oprezni, budući da pored neispravnih semafora, imaju i otežane meteorološke uslove sa niskom temperaturom, maglom i vlažnim kolovozom.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!