Milanče, a naš!

ZADNJA KUĆA SMEDEREVO, 1. januar 2017 – Novogodišnji program RTS-a pod nazivom Budimo prijatelji, smederevski gledaoci ocenili su – simpatičnim, što je za jedan kompleksan i zahtevan program velikog sistema poput “javnog servisa evropske Srbije”, više od pohvale.

Novogodišnji program je trajao oko šest sati uz učešće više od 500 ljudi. Gledaoce  je zabavljao veliki broj poznatih ličnosti iz sveta muzike, glumci, brojni voditelji i novinari RTS-a.

Redakcije Beogradskog, Sportskog, Informativnog, Zabavnog i Satelitskog programa pozvali su svoje prijatelje. pa su se tako na sceni našli i Ljiljana Marković, Danka Novović, Kamenko Katić, zatim sportisti, vojnici, rudari, poštari, vatrogasci, komunalci, odžačari, policajci.

Brojne domaće javne ličnosti pesmom i rečju učinili su da novogodišnja noć preko malih ekrana uđe u svaki dom onih koji sebi nisu mogli da priušte drugačiji doček Nove godine

Za kompletan doživljaj zaslužan je “naš” Milan Popović (Solid, Smederevo), autor scenarija.

Podsećamo, Popović je prve medijske korake pravio na talasima Radio Smedereva u izuzetno slušanoj emisiji sa autorskim pečatom.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!