Taksista sa 3,58 promila

SMEDEREVO, 21. decembar 2016 – Smederevski taksista R.M. (51) vozio je automobil sa 3,58 promila alkohola u krvi, a da se nije zakucao u banderu, i pri tome prošao neozleđen, ko zna kako se bi se sve završilo.

Ni policajci, koji su došli po prijavi građana, nisu mogli da veruju kada su pogledali na displej alko-testera: taksisti je izmereno 3,58 promila!

Da sve bude gore, to se događalo usred dana, u prilično prometnoj Balkanskoj ulici.

– To je bilo nešto pre 14 časova, a on je oko 14 i 20 sproveden i određeno mu je zadržavanje i predata prijava u redovnom postupku – potvrđuju u smederevskoj policiji.

Kako je taksista sa takvom koncentracijom alkohola uopšte uspeo da vozi ostaje enigma. Sve iznad 3 i po je, po medicinskim knjigama, stanje koje dovodi do nesvesti, moguće i kome. Sreća da je građanin, koji je prijavio incident, odmah reagovao, uzeo ključeve iz kontakt-brave automobila, tako da ovaj nije mogao da utekne nego je morao da sačeka policiju.

Posle trežnjenja u policijskoj stanici sledi mu prijava, a pošto je sve putem društvenih mreža izašlo na veliko, gotovo izvesno da će i njegova firma imati šta da mu kaže, ovakva reklama im sigurno nije bila potrebna. (Đole)

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!