Saradnja sa policijom

GROCKA, 9. decembar 2016 – Predsednik gradske opštine Grocka Dragoljub Simonović u razgovoru sa predstavnicima Policijskih stanica Grocka, Kaluđerica, Vrčin i Leštane, pohvalio je saradnju sa policijskim stanicama na teritoriji opštine i istakao da će Opština Grocka u skladu sa mogućnostima nastaviti da pomaže ovu državnu ustanovu.

U predhodnom periodu uz finansijsku pomoć gradske opštine Grocka asfaltiran je prilaz Policijske stanice u Kaluđerici, a u planu je da se asfaltira prilaz policijske stanice u Grockoj.

Predsednik Simonović napomenuo je da će se založiti da se javno istakne izuzetno loše stanje objekta Policijske stanice u Kaluđerici, gde nema toaleta za stranke i gde prokišnjava krov.

Tokom sastanka dogovoreno je umrežavanje svih kamera koje su do sada postavljene u obrazovnim institucijama ali i umrežavanje kamera koje će biti postavljene na javnim raskrsnicama i javnim ustanovama.

Bilo je reči i o timu za borbu protiv nasilja u porodici, budući da je policija inicirala obrazovanje ovog tima i da unutar tima ima svog predstavnika.

Ovom prilikom je saopšteno i da će se lične karte u Policijskoj stanici Grocka i Kaluđerica predavati i izdavati do 20 časova.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!