RRA: Baza projektnih ideja

SMEDEREVO, 7. decembar 2016 – Počela je priprema Akcionog plana za implementaciju Regionalne strategije ruralnog razvoja za Braničevo-Podunavlje 2016-2020, saopšteno je danas.

U skladu sa aktivnostima predviđenim projektom „Regionalna platforma za ruralni razvoj – Braničevo-Podunavlje u korak sa EU“ i usvojenim okvirom za implementaciju Regionalne strategije ruralnog razvoja za Braničevo-Podunavlje 2016-2020, započeta je izrada Baza projektnih ideja iz oblasti ruralnog razvoja.

Baza prikupljenih projektnih ideja predstavljaće osnov za izradu dvogodišnjeg Akcionog plana i rad na konkretnim predlozima regionalnih projekata s kojima će se konkurisati kod različitih donatora.

Sa ciljem da se dobije što više kvalitetnih projektnih ideja koje odgovaraju stvarnim potrebama stanovnika ruralnih sredina u našem regionu, RRA ovim putem poziva sve zainteresovane organizacije, institucije, predstavnike biznis i nevladinog sektora, poljoprivredna gazdinstva, zadruge i udruženja proizvođača, kao i sve stanovnike ruralnih sredina, da se uključe u ovaj proces.

Potrebno je da se projektne ideje formulišu u obrascu Koncepta projekta, što je potrebno dostaviti najkasnije do 31. decembra 2016. godine, na e-adresu: ana.djuric@rra-bp.rs.

Vise informacija na http://rra-bp.rs/vesti.html#v017

Skorašnji članci

error: Content is protected !!