Prvi sneg nije doneo veće probleme

SMEDEREVO, 1. decembar 2016 – Prvi ovogodišnji sneg koji je zabeleo smederevske krovove i uveo nas u poslednji mesec 2016. godine, nije doneo veće probleme u saobraćaju, potvrđeno je za Podunavlje.info u smederevskoj Lasti.

Prema rečima Dejan Vujičina, glavnog dispečera u Lasti Smederevo, osim zastoja na Kolarskom brdu, nije bilo kašnjenja niti većih problema u putničkom saobraćaju.

„Jutros je zaposlene i učenike do svojih odredišta u gradskom, prigradskom i međugradskom saobraćaju vozilo 39 autobusa smederevske Laste i zbog slabog intenziteta padavina nije bilo većih problema“, rekao je Vujičin.

On je kazao da je jedini problem jutros bio na liniji Smederevo – Selevac, zbog leda na Kolarskom brdu prema Suvodolu, gde su zastoj od pola sata napravili jedno teretno i jedno putničko vozilo, pa je autobus bio onemogućen da stigne na vreme, kako u odlasku, tako i u povratku.

Vujičin je poručio vozačima da, iako snežne padavine nisu prouzrokovale veće probleme u saobraćaju, budu oprezni i da se pridržavaju saobraćajnih propisa, kao i da pruže pomoć na putu svima kojima je neophodna ili da u takvim situacijama pozovu nadležne službe.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!